WŁOSKI WTOREK UCZESTNIKÓW KIELECKIEGO HUFCA

 

We wtorkowe południe, w siedzibie kieleckiego Hufca Pracy, uczestnicy spotkali się przy wspólnym stole. Z wielkim zaangażowaniem oddali się przygotowaniu włoskiego przysmaku – pizzy. Jedni wyrabiali cisto, drudzy kroili składniki, a inni czekali z niecierpliwością na efekt pracy czyli konsumpcję.

Celem spotkania była integracja grupy, rozwijanie zainteresowań i umiejętności kulinarnych.

Praca w grupie przebiegała w sposób zdecydowany i pełen pozytywnych emocji. Po degustacji własnego wyrobu, młodzież w doskonałych humorach rozeszła się do domów.

 

Fot. 1. Przygotowania pizzy

 

Fot. 4. Efekt końcowy

 

Fot. 5. Degustacja

 

Autor tekstu: Ewelina Jabłońska

Autor zdjęć: Dagmara Jarząbek-Kroczak, Dorota Jamrożek